Kerja Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) Disember 2016

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) Disember 2016 seperti berikut:-

1. SECRETARY / PERSONAL ASSISTANT
2. FRONT DESK EXECUTIVE
3. DIRECTOR OF DEVELOPMENT

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online Jobstreet melalui pautan dibawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP) merupakan agensi kerajaan utama yang diamanahkan untuk menerajui pembangunan ekonomi dan pembangunan sosio-ekonomi di Negeri Perak. Matlamat utama PKNP adalah untuk merangsang pertumbuhan yang berterusan di negeri ini supaya dapat mengubah landskap ekonomi dan meningkatkan taraf hidup rakyat.

pendekatan PKNP untuk mencapai matlamat utamanya melibatkan pengiktirafan dan memupuk keperluan mengukuhkan rakyatnya melalui pencapaian budaya berprestasi tinggi. Menggabungkan budaya prestasi tinggi dan mengambil kesempatan ke atas sumber asli di negeri ini akan mempercepatkan Perak ke ketinggian baru ideal ekonomi dan sosio-ekonomi.

Dalam melaksanakan peranan sebagai agensi kerajaan negeri, PKNP dan kumpulan syarikatnya (PKNP Group) memastikan bahawa inisiatifnya adalah sejajar dengan objektif Agenda Negeri, Agenda Nasional dan Program Transformasi Negara dalam membawa perubahan yang menyeluruh dan pembangunan yang berterusan selaras dengan matlamat untuk memartabatkan Malaysia ke status negara maju menjelang tahun 2020.

Tarikh Tutup Permohonan:- 28 Disember 2016

style-3

Advertisements