Kerja Kosong TNB Engineering Corporation

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di TNB Engineering Corporation seperti berikut:

1. Electrical Engineer – Design

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

TNB, dengan 5 dekad pengalaman dalam industri bekalan elektrik, sedang mencari individu yang pemain pasukan yang komited dengan dahaga untuk cabaran dan berani untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang progresif, dinamik dan bersemangat. Jika anda bercita-cita untuk menjadi sebahagian daripada organisasi dipandang tinggi, di mana prospek adalah terbatas, TNB menawarkan peluang-peluang dalam persekitaran yang sangat memuaskan. TNB menggaji lebih 25,000 orang dan menerima banyak penghargaan kerana menjadi kumpulan teratas. persekitaran kakitangan mesra Its termasuk kemudahan sukan, dispensari, tadika dan kafetaria. Terdapat pemurah bonus tahunan, kenaikan gaji dan promosi untuk prestasi terbaik. Kesihatan dan faedah perubatan adalah besar.

Peluang kerjaya
Dalam budaya korporat TNB, idea-idea baru adalah dialu-alukan. Terdapat banyak peluang untuk terlibat, dari penjanaan kuasa dan penghantaran kepada pengagihan TNB kepada pengguna. Terdapat banyak peluang untuk pertumbuhan kerjaya. TNB menawarkan pelbagai besar kerjaya untuk meneroka. Sertai sekarang dan menjadi sebahagian daripada perjalanan ke arah mencapai 20 Tahun Pelan Strategik TNB

Tarikh Tutup Permohonan:- 11 September 2016

Saja_small

Advertisements